Samen leren en creëren tijdens de TOPopleidersparade!

De TOPopleidersparade is gestart! Dé online community waarin de ontwikkeling van opleiders centraal staat. Deze besloten Facebookgroep is een verzamelplaats van kennis, vaardigheden en inspiratie voor opleiders, allemaal op één plek. Je krijgt toegang tot workshops, podcasts, webinars, masterclasses en de gelegenheid tot intervisie. En je wordt wekelijks geïnspireerd door interessante sprekers, literatuur en elkaar.
De parade is sportgeneriek, dus kan elke docent binnen de sport zich ontwikkelen door deel te nemen. In de TOPopleidersparade staat samen leren en creëren centraal!

Waarom deelnemen?
In de sport draait het om beter worden. Als sporter, trainer en als opleider! Opleiders moeten zich blijven ontwikkelen om de beste opleidingen te kunnen bieden aan trainers in de sportwereld. Juist in deze tijd is het van groot belang om flexibel te zijn als opleider. Thema’s die voorbij komen zijn onder andere motivatie, didactiek, gebruik van aangepaste werkvormen en persoonlijke ontwikkeling.

Wat komt er allemaal aan bod tijdens de TOPopleidersparade?

Hoe meld ik me aan?
Je kan je aanmelden via de Facebook pagina. Vul daar de antwoorden op de vragen in en dien je lidmaatschapsverzoek in. Deelname aan de online community kost je € 60,-. Je kan dan onbeperkt 4 maanden lang (tot 1 februari 2021) gebruik maken van alle workshops, webinars, discussies en interactie. Neem contact op met je opleidingscoördinator om te checken of je een tegemoetkoming krijgt.

Wanneer is het?
De opleidingsparade vindt plaats van oktober 2020 tot februari 2021. We openen op maandag 19 oktober de online community. De parade werkt toe naar de TOPopleiders Summit: een groot online congres in het voorjaar van 2021 voor alle opleiders. Ben jij klaar om jezelf te gaan ontwikkelen?

Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

 

4 berichten

  1. Pingback: Een nog betere opleider worden? – TOPopleiders

  2. Pingback: Drie deelnemers van de TOPopleiders parade aan het woord – TOPopleiders

  3. Pingback: De zin en onzin van online lesgeven – TOPopleiders

  4. Pingback: De TOPopleiders Summit 2021: een geslaagd experiment! – TOPopleiders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *