Hé opleidersbaas, investeer in je (TOP)opleiders!

Jouw bond leidt jaarlijks een flink aantal trainers, instructeurs en arbitrerend kader op. Zij zorgen er op hun beurt weer voor dat jouw sporters en leden met veel plezier hun sport beleven. De inhoud van je opleidingen stem je natuurlijk zo goed mogelijk af op wat deze trainer nodig heeft in de praktijk. We investeren dan ook graag in een kwalitatief goede inhoud van onze opleidingen en cursussen. Hierdoor ontwikkelen de cursisten de juiste vaardigheden om binnen onze sport een zo goed mogelijke trainer/coach/instructeur te kunnen zijn!

Maar wat doe jij eigenlijk voor de opleiders/docenten die deze trainers/officials opleiden?
Krijgen zij:

  • de juiste ‘inhoud’ aangereikt om een zo goed mogelijke opleiding te verzorgen?
  • de juiste tools om een zo goed mogelijk leerklimaat te creëren voor de cursist?
  • verschillende strategieën om een zo leuk en goed mogelijke workshop te geven?

Als jij je opleiders hetzelfde wilt geven wat je jouw kader ook geeft in je opleiding, dan hebben wij hét aanbod voor jou! Immers een opleiding is zo goed als de opleider die hem geeft!

TOPopleiders in de Sport biedt de tools en de structuur aan om elke opleider te begeleiden van goed naar beter! Wij onderscheiden ons door met jou niet binnen een vast opleidingsprogramma te werken, maar op basis van jouw ontwikkelthema’s voor je opleiders.

• Wil jij ook meer grip op de kwaliteiten van je opleiders?

• Ervoor zorgen dat ze jouw visie uitdragen?
• Hoe krijg jij je opleiders van goed naar beter?
• Hoe creëer je een positief ontwikkelklimaat voor je opleiders?

Met een team van opleidingscoördinatoren, gedragsspecialisten en onderwijskundigen leveren we een cyclisch programma op voor de ontwikkeling van opleiders van sportbonden en onderwijs.

Wil je meer weten over wat we doen, waarom we het doen en wat jij kan doen? Neem contact op!

Wil je gelijk aan de slag en je opleiders zelf sfeer laten proeven? Laat ze dan deelnemen aan onze TOPopleiders parade: dé online community waar je als opleider 4 maanden lang onbeperkt workshops kan volgen, artikelen kan lezen, vragen kan stellen en podcasts kan luisteren. Laat je hier alvast inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *