Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Plezier in de sport – Tim Koning

1 juni @ 13:00 - 15:00

€15

‘Hoe houd je plezier in sporten’ is hét onderwerp van deze live workshop gegeven door sportpsycholoog Tim Koning

Plezier is hét vergeten kenmerk van talentontwikkeling. Tot op heden zijn we er nog niet goed in geslaagd talent in de sport goed te herkennen en zien we dat plezier in dat proces te weinig waardering krijgt. Het gevolg is dat er door het verlies van plezier veel uitval plaatsvindt.
En dat is raar. Want op de vraag of plezier belangrijk is in sport komt zonder uitzondering een volmondig ‘ja’. Uit onderzoek blijkt ook dat het cruciaal is voor een langdurige carrière, ook in de topsport. En daar schuilt het gevaar. Plezier is een containerbegrip, waardoor het makkelijk voor waar wordt aangenomen en naar de achtergrond verdwijnt.
Tijdens deze workshop halen we plezier uit die container. We gaan dieper in op wat plezier is, waarom het van belang is in talentontwikkeling en lichten een tipje van de sluier op over hoe je het kunt integreren in je sportpraktijk. Dit doen we aan de hand van de zes bronnen van plezier.

Deze workshop vindt online plaats op 1 juni van 13:00 – 15:00. Na aanmelding ontvang je een ZOOM link voor deelname.

Kun je via je bond deelnemen aan deze workshop? Ga dan naar de Huddle voor je kortingscode of gebruik de kortingscode die je vanuit je bond hebt ontvangen.
AANMELDEN

Neem je deel zonder dat je bond hierin bemiddeld heeft?
AANMELDEN

Gegevens

Datum:
1 juni
Tijd:
13:00 - 15:00
Kosten:
€15

Locatie

Online