Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Emotional Fitness voor opleiders – Dirk Heuff

7 november @ 12:00 - 14:00

€15

Het nut van (jouw eigen) emoties in jouw opleidingen: Emotional Fitness.
In sport staat de fysieke component al heel lang centraal. Het belang van de mentale kant is de afgelopen jaren toegenomen en wint steeds meer terrein binnen opleidingen: bewust zijn van de invloed van de hersens en onze gedachten op de (sport)prestaties.

Ook de emotionele kant, onze gevoelens (komend vanuit het hart en/of onderbuik) en de invloed op mentale fitness en daarmee op prestaties, krijgt langzamerhand meer aandacht. In deze workshop gaat Dirk Heuff dieper in op de achtergronden van emotionele fitness en op de manieren waarop jij als opleider jouw emotionele fitness en die van je sporters kan versterken.  Bewustwording van en zelfinzicht in onze emoties en hoe die te benutten, kan een grote bijdrage leveren aan wat Dirk SelfMastery noemt: het daadwerkelijk de baas zijn over eigen gedachten & gevoelens, die zo bepalend zijn voor onze gedragingen. Individueel maar vooral ook in relaties en samenwerking met anderen.
Aan het einde van de workshop hebben deelnemers een beter zicht op de rol van emoties in werk, privé, opleidingen en hoe die verder benut en ingezet kunnen worden.

Wil je beter begrijpen hoe jij jouw emoties kan benutten in jouw rol als opleider waardoor jouw sporters beter gaan presteren, schrijf je dan nu in!

Deze workshop vindt online plaats op dinsdag 7 november van 12:00-14:00 uur. Na aanmelding ontvang je een ZOOM link voor deelname.

AANMELDEN

Neem je deel zonder dat je bond hierin bemiddeld heeft? Stuur dan een mail naar info@topopleiders.nl

Gegevens

Datum:
7 november
Tijd:
12:00 - 14:00
Kosten:
€15

Locatie

Online