Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Differentiatie – vanuit leerbehoefte en leerstijl met Els Noorduyn

30 september @ 10:00 - 12:00

€15

Tijdens de Opleidersdag van de NTFU, verzorgt Els van Noorduyn (OLY) een workshop over differentiatie vanuit leerbehoefte en leerstijl. Deze workshop is toegankelijk voor jou als opleider in de sport.

Een inspirerende workshop over het omgaan met verschillende leerstijlen binnen jullie groep cursisten. Het doel van deze workshop is om jullie praktische handvatten te bieden, zodat jullie effectief kunnen inspelen op de diverse leerbehoeften van jullie cursisten, zonder het einddoel uit het oog te verliezen.

Tijdens deze interactieve workshop zal Els het goede voorbeeld geven door “practice what you preach” toe te passen. Ze zal jullie laten zien hoe je kunt afwijken van het standaard lesprogramma, terwijl je toch hetzelfde einddoel voor de cursisten behoudt. Het accent ligt op direct aan de slag gaan en praktische toepassingen van differentiatie in leerstijlen.

Door deel te nemen aan deze workshop krijgen jullie concrete handvatten en bruikbare strategieën die jullie kunnen inzetten in jullie dagelijkse praktijk als opleiders. Jullie zullen ontdekken hoe jullie de diversiteit in leerstijlen kunnen benutten en hoe jullie een inclusieve leeromgeving kunnen creëren waarin elke cursist optimaal kan leren.

Wil jij jouw opleider-skills verdiepen op het gebied van differentiatie? Dan wil je deze interactieve live workshop op 30 september van 10:00 – 12:00 uur niet missen!
Deze workshop vindt plaats tijdens de opleidersdag van de NTFU in Utrecht!

Gegevens

Datum:
30 september
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€15

Locatie

Utrecht
Utrecht,