Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online Workshop Met je bewustwording aan de slag – Ank Kampman

5 april @ 20:00 - 22:00

€15

‘Met de ene cursist klikt het alsof ik diegene al jaren ken en met een andere cursist krijg ik niet goed overgebracht wat ik wil zeggen. Alsof we allebei een andere taal spreken.’
Soms kan iemand een opmerking maken die je op een bepaalde manier uit balans brengt of die je juist op een positieve manier raakt.

Als je al jaren opleider bent en je al menig cursisten voorbij hebt zien komen, is het logisch dat je het gevoel hebt dat je ‘alles al weet’. Nou, misschien niet alles, maar wel veel! Je bent meester op de inhoud. Je wordt niet snel meer uit balans gebracht of geraakt door wat je cursisten doen of zeggen.

Dus dan is het aanbod van TOPopleiders in de sport vooral heel interessant om weer bewust te worden van sommige thema’s. Toch is bewustwording alleen vaak niet voldoende. Weten dat je een blinde vlek hebt is één ding, maar wat doe je ermee?
Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je afstemming met anderen is. En met afstemming is het misschien net andersom als met kennis. Hoe ouder je wordt, hoe minder je aansluiting wordt. Misschien wat minder flexibel? Veel op de inhoud, minder op de afstemming?

Herken je dit en wil je weten wat je met de bewustwording van je eigen gedragingen kunt doen? Zodat je je kunt blijven afstemmen? Niet omdat de groepen nou zo veel veranderen, maar omdat je jezelf nog een stukje beter kent?
Dan wil je deelnemen aan deze interactieve workshop. Je gaat leren hoe je niet alleen bewuster wordt, maar ook hoe je het kan gebruiken tijdens de opleiding met je cursisten.
Zodat de afstemming met anderen geen blinde vlek meer hoeft te zijn. Aan de hand van een eigen casus, een situatie die je nog steeds op een bepaalde manier dwars zit, krijg je inzicht in nieuwe manieren om je bewustwording te gebruiken in je eigen voordeel. Geen communicatie met een ondertoon. Geen oplopende spanning of irritaties.
Deze workshop gaat jou in beweging brengen om met je bewustwording aan de slag te gaan. Compleet anders dan dat je gewend bent.

Deze workshop vindt online plaats op woensdag 5 april van 20:00 – 22:00 uur. Na aanmelding ontvang je een Zoomlink voor deelname.

Kun je via je bond deelnemen aan deze workshop? Ga dan naar de Huddle voor je kortingscode of gebruik de kortingscode die je vanuit je bond hebt ontvangen.

Neem je deel zonder dat je bond hierin bemiddeld heeft?

 

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€15

Locatie

Online