Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online Masterclass Het maximale potentieel – Hendrika Willemse

14 maart @ 20:00 - 22:00

€15

Hoe bouw je een team met top-performers en help je topsporters het maximale uit zichzelf te halen?

Tijdens deze masterclass gaan we dieper kijken naar wat uitermate succesvolle teams onderscheid van andere teams. Daarnaast gaan we aan de slag met hoe je topsporters kunt helpen om het maximale uit zichzelf te halen. Waarom is dit zo belangrijk? Een team is vaak zo sterk als de zwakste schakel en kan dus alleen excelleren als iedereen op zijn of haar A-game is! We gaan praktisch aan de slag met onderwerpen als mindset, focus, discipline en teamspirit. Je krijgt alle tools en tips om topsporters te helpen om met passie en enthousiasme het maximale uit zichzelf te halen en om topteams te bouwen!

Sprekers bio: Hendrika is ondernemer, spreker, top performers coach, topatleet en al ruim 20 jaar als vrouw in de IT werkzaam. De afgelopen 20 jaar heeft ze uitgebreide ervaring opgedaan in het opbouwen van haar business, de verkoop daarvan en binnen verschillende corporate IT-bedrijven. Naast het zakelijke aspect heeft ze 20 jaar karate ervaring op internationaal niveau en is ze drievoudig Wereldkampioen en tweevoudig Europees kampioen. Hendrika combineert haarkennis, ervaring en best practices om teams en organisaties naar een hoger niveau te brengen en om professionals het maximale uit zichzelf te laten halen. Wil je meer lezen over Hendrika? Dat kan uiteraard op LinkedIn, maar ook opwww.hendrika-willemse.com of www.she-in-it.com.

De workshop vindt online plaats op 14 maart van 20:00 tot 22:00 uur.

Na aanmelding ontvang je een Zoomlink voor deelname.


Kun je via je bond deelnemen aan deze workshop? Ga dan naar de Huddle voor je kortingscode of gebruik de kortingscode die je vanuit je bond hebt ontvangen.

Neem je deel zonder dat je bond hierin bemiddeld heeft?

 

Gegevens

Datum:
14 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€15

Locatie

Online