Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Live workshop Plezier in de Sport met Tim Koning (middag)

24 september @ 13:30 - 16:30

€25

Tijdens de live dag van het Watersportverbond is ‘Hoe houd je plezier in sporten’ hét onderwerp van deze live workshop gegeven door sportpsycholoog Tim Koning
Plezier is hét vergeten kenmerk van talentontwikkeling. Tot op heden zijn we er nog niet goed in geslaagd talent in de sport goed te herkennen en zien we dat plezier in dat proces te weinig waardering krijgt. Het gevolg is dat er door het verlies van plezier veel uitval plaatsvindt. En dat is raar. Want op de vraag of plezier belangrijk is in sport komt zonder uitzondering een volmondig ‘ja’.  Uit onderzoek blijkt ook dat het cruciaal is voor een langdurige carrière, ook in de topsport. En daar schuilt het gevaar. Plezier is een containerbegrip, waardoor het makkelijk voor waar wordt aangenomen en naar de achtergrond verdwijnt.

Tijdens deze workshop halen we plezier uit die container. We gaan dieper in op wat plezier is, waarom het van belang is in talentontwikkeling en lichten een tipje van de sluier op over hoe je het kunt integreren in je sportpraktijk. Dit doen we aan de hand van de zes bronnen van plezier.

Deze workshop vindt plaats tijdens het middagprogramma van de opleidersdag van het Watersportverbond in Utrecht! Voor opleiders van de NTFU, het Watersportverbond, de KNKV, de Nevobo, de KNRB, de ASK en de NKBV wordt gratis deelname mogelijk gemaakt door de bond. Meld je aan via de TOPopleiders Community.

Wil je deelnemen zonder dat je bond hierin bemiddeld heeft? Dat kan, de kosten voor deelname zijn € 25,-. Mail naar info@topopleiders.nl voor aanmelding.

Wil je ook dat jouw bond het mogelijk maakt om gratis workshop te volgen? Neem contact met ons op via info@topopleiders.nl.

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€25