Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Live workshop Hoe stel ik de juiste vragen om een cursist te helpen bij zijn/haar PvB? met Geert Lantink (ochtend)

24 september @ 09:30 - 12:30

€25

Als PvB beoordelaar bevind je je op het scheidsvlak van het proces van de beoordeling, begeleiden en de beoordeling uitbrengen. Hiervoor is het correct communiceren en vooral de juiste vragen stellen erg belangrijk. Hoe kom je bij de cursist op het juiste niveau van reflectie die nodig is voor de beoordeling?

In deze bijscholing leggen we extra de nadruk op het planningsgesprek en reflectie-interview. Daarbij gaan we het vragen stellen in de praktijk brengen (op een verrassende wijze!) om dit onder begeleiding te oefenen. Op een ludieke manier wordt ons weer de spiegel voorgehouden hoe we ons reflectie-interview voeren en welke theorie en technieken ons daarbij kunnen helpen.

De bijscholing wordt verzorgd door expert Geert Lantink. Hij is pedagoog met specialisering op onderwijsinnovatie en docent professionalisering vanuit het basisonderwijs en zelf fanatiek sporter. Werk en hobby mag hij tegenwoordig combineren als opleidingscoördinator bij de NTFU. Geert probeert graag nieuwe verrassende manieren om zichzelf en anderen te blijven
ontwikkelen zowel in sport als in zijn werk.

Deze workshop vindt plaats tijdens het ochtendprogramma van de opleidersdag van het Watersportverbond in Utrecht! Voor opleiders van de NTFU, het Watersportverbond, de KNKV, de Nevobo, de KNRB, de ASK en de NKBV wordt gratis deelname mogelijk gemaakt door de bond. Meld je hier aan via de TOPopleiders Community.


Wil je deelnemen zonder dat je bond hierin bemiddeld heeft? Dat kan, de kosten voor deelname zijn € 25,-. Mail naar info@topopleiders.nl voor aanmelding.

Wil je ook dat jouw bond het mogelijk maakt om gratis workshop te volgen? Neem contact met ons op via info@topopleiders.nl.

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
€25