Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inspiratiesessie Spreken als een Baas – Joop Wolters

1 december @ 09:00 - 22:30

€15

Een goede trainer is bewust van zijn of haar eigen energie en heeft oog voor hoe de sporters reageren en wat zij nodig hebben. Maar hoe doe je dat wanneer de groep iets anders van je vraagt? Hoe zorg je dan, dat jij als trainer jouw boodschap over brengt? Wat heb je nodig om te kunnen spreken als een baas? 
Als opleider weet je heel goed hoe het is om voor een groep te staan en te spreken in het openbaar. Maar hoe goed dat gaat of hoe makkelijk dat is, is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Tijdens deze inspiratiesessie neemt Joop Wolters jullie mee om vaardigheden te verdiepen met “spreken in het openbaar”, zicht te krijgen op hoe anderen naar je kijken en in aanraking te komen met toffe werkvormen en de energie die past bij “Spreken als een baas”. Je gaat op zoek naar de stijl die bij jou past zodat jij met tips & tricks je nog comfortabeler kunt voelen wanneer je voor de groep staat.

‘Liever passievol gesproken dan perfect gepresenteerd’.
Tijdens de inspiratiesessie besteedt Joop aandacht aan:
– Lichaamstaal en gezichtsuitdrukking.
– Luisteren en observeren.
– Zenuwen en improviseren
– Spreektempo en -volume.

Kortom: een energieke manier om in korte tijd te werken aan je skills, zodat je voor elke groep weet hoe je in je kracht staat.

SMILE.
YOU’RE ON STAGE.
🙂

Deze workshop vindt online plaats op donderdag 1 december van 9:00 – 10:30 uur. Na aanmelding ontvang je een Zoomlink voor deelname.

Kun je via je bond deelnemen aan deze workshop? Ga dan naar de Huddle voor je kortingscode of gebruik de kortingscode die je vanuit je bond hebt ontvangen.

Neem je deel zonder dat je bond hierin bemiddeld heeft?

 

Gegevens

Datum:
1 december
Tijd:
09:00 - 22:30
Kosten:
€15

Locatie

Online