Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online workshop De bijdrage van zelfregulatie aan efficiënt leren met meer plezier – Laura Jonker

5 oktober @ 12:00 - 14:00

€15

Hoe kan het dat de één goed lijkt te zijn in bijna alles terwijl de ander veel moeite heeft met leren? Wil jij weten hoe jij als opleider een gedegen basis kunt leggen om jouw cursisten een soepel leerproces te laten doormaken? Dan wil je deze workshop niet missen!
In de online workshop ‘ Een optimaal leerklimaat voor je cursist door in te zoomen op zelfregulatie’ gaat Laura jonker in op hoe zelfregulatie kan bijdragen aan efficiënt leren met meer plezier. Leer je cursisten zelf de verantwoordelijkheid nemen in leeromgevingen. Creëer als opleider een omgeving waarin mensen zich veilig voelen om te leren en je gaat zien dat ze met plezier en met weinig moeite vooruitgaan! En uiteraard is deze kennis inzetbaar overal waar je met teams, collega’s en groepen werkt!

Belangrijk hierin zijn vragen als: in welke mate heeft iemand het gevoel zichzelf te kunnen zijn, inspraak te hebben, uitgedaagd te worden etc. Als je dit weet, kun je met de cursist concrete persoonlijke leerdoelen vaststellen. Geen ‘one-size-fits-all’, geen ‘iedereen door hetzelfde hoepeltje’, maar: een vertaling van behoeftes binnen het kader van (psychologische) veiligheid zodat kennis makkelijker opgenomen wordt, begrepen wordt en vertaald kan worden naar de praktijk. Creëer een basis waarin leren voor iedereen leuk is!

Deze workshop vindt online plaats op donderdag 5 oktober van 12:00-14:00 uur.

Na aanmelding ontvang je een Zoomlink voor deelname.


Kun je via je bond deelnemen aan deze workshop? Ga dan naar de Huddle voor je kortingscode of gebruik de kortingscode die je vanuit je bond hebt ontvangen.

Neem je deel zonder dat je bond hierin bemiddeld heeft? Stuur dan een mail naar info@topopleiders.nl

 

 

Gegevens

Datum:
5 oktober
Tijd:
12:00 - 14:00
Kosten:
€15

Locatie

Online