Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online workshop De bijdrage van zelfregulatie aan efficiënt leren met meer plezier – Laura Jonker

12 april @ 20:00 - 22:00

€15

Deze workshop wordt gegeven door Laura Jonker, bewegingswetenschapper, spreker en schrijver. Expert in coaching, advies en onderzoek gericht op het stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van individuen en teams.

Hoe kan het dat de één goed lijkt te zijn in bijna alles terwijl de ander veel moeite heeft? In de online workshop ‘ Hoe creëer je een optimaal leerklimaat door in te zoomen op zelfregulatie?’ gaan we in op hoe zelfregulatie kan bijdragen aan efficiënt leren met meer plezier. Zelfregulatie gaat over de mate waarin mensen zelf de verantwoordelijkheid kunnen nemen in leeromgevingen. Hoe creëer je een omgeving waarin mensen zich veilig voelen om te leren en dus met plezier vooruitgaan? Hoe beïnvloed je de interactie tussen docent-trainers en lerenden?

Aan de hand van een scan (die je van tevoren invult) worden individuele verschillen op zes psychologische kenmerken (autonomie, verbinding, competentie, reflectie, doelen stellen en feedback) in kaart gebracht. Tijdens de workshop vertelt Laura Jonker hoe je zelfregulatie kunt herkennen en trainen en krijg je tips wat je zou kunnen doen om de samenwerking vanuit motivationeel en zelfregulatief perspectief te verbeteren.

Deze workshop vindt online plaats op woensdag 12 april van 20:00-22:00 uur.

Na aanmelding ontvang je een Zoomlink voor deelname.


Kun je via je bond deelnemen aan deze workshop? Ga dan naar de Huddle voor je kortingscode of gebruik de kortingscode die je vanuit je bond hebt ontvangen.

Neem je deel zonder dat je bond hierin bemiddeld heeft?

 

Gegevens

Datum:
12 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€15

Locatie

Online