Emagazine december 2021

Het einde van het jaar is in zicht. Een mooi moment om te terug te kijken op 2021. Waar zijn we trots op? Wat hebben we geleerd? Ook kijken we vooruit naar 2022, wat staat er allemaal te gebeuren? Maar eigenlijk wil ik veel liever weten hoe jij terugkijkt op afgelopen jaar en waar je volgend jaar mee aan de slag wil gaan.

2021 ging van start met de laatste maand van de TOPopleidersparade. We organiseerden ook een TOPopleiders Summit, waar we in coronatijd elkaar toch even virtueel de hand konden schudden en tijdens het bootje varen konden bijpraten. In de zomermaanden organiseerden we een Summer School met een voor jullie nieuwe expert Tim Koning en lanceerden we onze online community: TOPopleiders Huddle. Het is daarna misschien wat stil aan onze kant geweest, maar achter de schermen hebben we niet stil gezeten en hebben we twee grote mijlpalen behaald.

De eerste mijlpaal behaalden we van de zomeer toen we van project naar een stichting zijn gegroeid.

De andere mijlpaal is voor ons het toegekend krijgen van een subsidie waarmee er op korte termijn veel meer opleiders kunnen bedienen via onze verschillende activiteiten dan in eerste instantie begroot. De stichting staat op eigen benen en moest het dus hebben van geld dat binnenkomt van onze klanten. En klanten is eigenlijk al niet het juiste woord. Daar moeten we echt iets anders voor verzinnen, wat beter voelt en past. Zeker nu we ook kunnen werken vanuit de subsidie kunnen we nóg meer aanbieden. En nog harder van de daken roepen dat we er zijn en wat we kunnen betekenen.

Daarom delen we op 16 december graag onze plannen voor 2022 met jou en alle opleiders, coördinatoren en TOPopleiders vrienden.

Zien we je daar? Aanmelden kan nog steeds via LinkedIn. Alle events vind je in onze Huddle. Leuk je ook daar te ontmoeten!

Lees verder in ons emagazine door hieronder te bladeren of download het magazine hier in pdf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *