E-Magazine november 2022

“Begrijp de ander, dan pas word jij begrepen.”

De quote van René Felen die me aan het denken heeft gezet. Mooi toch hoe een uitspraak je kan inspireren. Ik gun iedereen inspiratie, een nieuwsgierige houding en jezelf ontwikkelen vanuit het Goed naar Beter principe.

Op 4 november was ik bij korfbalvereniging DVO uit Bennekom waar we een live workshopavond hadden. Op de plek waar het voor onze opleiders gebeurt op de sportclub. De deelnemers proefden de sfeer van een korfbalvereniging. Ze konden kiezen uit de workshop van Tim Koning, Plezier in de sport, of Teamontwikkeling van René Felen. Voor mij was de diversiteit door de opleiders van verschillende bonden ook een toegevoegde waarde. De kruisbestuiving en verschillende contexten maakten me nieuwsgierig. Hoe zou ik vanuit het perspectief van de ander naar dit thema kijken?
Ik kijk vanuit het perspectief van Hoofd Opleidingen KNKV (mijn andere pet) terug op een leerzame avond. 

Download hier het E-Magazine november 2022