Atletiekunie krijgt meer inzicht in kwaliteiten van haar opleiders

Vanuit het project TOPopleiders in de sport, dat ik samen met Joyce van BinsbergenTineke BoschJacqueline de Wit en Geert Lantink run, zijn en gaan we aan de slag met groepen van de Korfbalbond, Nevobo, Academie voor Sportkader, NTFU en CIOS Nederland. De teller staat nu op 94 opleiders, daar komen er dit jaar zeker nog zo’n 40 bij. De mooiste uitkomst is stuiterende, tevreden en krachtige opleiders die met een goede focus hun trainers & officials gaan coachen/opleiden.

Wil jij weten wat je kan doen op het gebied van teamontwikkeling d.m.v. persoonlijke ontwikkeling reageer dan hieronder!

De Atletiekunie vindt het belangrijk dat haar opleiders zich continu blijven ontwikkelen. Ze organiseert al jaren een jaarlijkse opleidersdag en maakt gebruik van het aanbod van de Academie voor Sportkader voor Masterclasses. Dit is echter steeds aanbodgericht en incidenteel. Om de kwaliteit van de opleiders beter te borgen kiest de Atletiekunie ervoor om deel te nemen aan het “Van goed naar beter programma”. Als team TOPopleiders in de sport faciliteren en begeleiden wij hen hierin.

Lees verder op Go-learning.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *